Club Alpí Montserrat

El CAM és la secció més alpina del centre excursionista. Realitza activitats d'un o dos dies per zones del Pirineu català, andorrà, aragonès o francès.

Organitza activitats preparades per a persones amb una bona preparació física, així com coneixements previs de muntanya. Aquestes activitats tenen un grau de dificultat que es marquen amb una numeració perquè puguis triar la que més s'adapta al teu nivell.

Es realitzen sortides hivernals, les quals es poden realitzar amb raquetes o esquís de muntanya; i sortides estivals, que poden requerir de l'ús d'altres materials de seguretat (arnès, cordes, casc...).

Activitats programades 2023-2024

ATENCIÓ EN EL CANVI DE DATES!

Per manca de neu i tancament dels refugis, hi ha canvi en la data de la sortida al Gran Tuc de Colomers, que es postposa per al cap de setmana del 24 i 25 de febrer.

Normes de participació

1.  Les sortides estan obertes a tothom. Es recomana estar en bona forma física, adequada al nivell de cada activitat.

2.  Si les places són limitades, es cobriran segons l'ordre d'inscripció i amb preferència per als socis del Centre.

3. Els participants hauran de ser socis del CEM, o hauran d'estar degudament assegurats. Es recomana estar en possessió de la targeta d'assegurança de la FEEC. No obstant, els no socis i no assegurats també podran participar, prèvia inscripció i pagament d'una assegurança temporal.

4. Les inscripcions es podran fer per telèfon, whatsapp, presencialment a la secretaria del centre, en horari d'obertura del centre, o bé per correu electrònic a secretaria@centreexcursionistamontserrat.cat.

5. Les inscripcions es tancaran els dijous anteriors a les sortides.

6. L'organització no es fa responsable dels accidents que es puguin produir o de qualsevol contratemps que pugui succeir.

7. El mal temps no necessàriament motiu per susprendre una sotida. En el cas que es doni alguna circumstància especial, l'organització es reserva el dret d'alterar la data i/o l’itinerari, així com suspendre-la.

8. Si en una sortida no hi ha un mínim de persones, aquesta es pot anul·lar i l'organització es reserva el dret d'ajornar-la o suspendre-la.


Inscriu-te!

Pots fer la inscripció a les activitats a través de diferents canals:

APP PlayOff Entitats, si ets soci. No la tens? Ves-hi!

TELÈFON

WHATSAPP  

@

No oblidis consultar la previsió meteorològica abans de les teves sortides!